Kategorije: ,

„Armagedon“ – Vlada Arsić

910 RSD

,,Postoje knjige koje vam neće prijati. Postoje knjige od kojih ćete osetiti grč u želucu. One koje ne biste želeli da pročitate. Ali, ako već morate da se suočite sa zlom, onim iskonskim i demonskim koje ugrožava najvrednije što imate – vašu decu, bolje je da se s tim upoznate na njenim stranicama nego u nekoj strašnoj, suludoj stvarnosti.“ – Vlada Arsić, autor knjige Armagedon.

Pročitajte knjigu koja zastrašujuće stvarno opisuje svedočenja žrtava pedofilije i zamke koje vrebaju decu iz realnog, ali i virtuelnog sveta.

247 na zalihama (can be backordered)

Dodatne informacije

U mirnoj vojvođanskoj varošici jednom meštaninu nestala je osmogodišnja kći. Posle višesatne potrage, dete je pronađeno mrtvo, silovano i zadavljeno. Strahovit zločin potresao je čitavu Srbiju. Počinilac je ubrzo otkriven i uhapšen, ali ono što će tokom narednih godina otkriti inspektori policije užasnuće čak i one najhladnokrvnije i naviknute na svako zlo.

Roman Armagedon inspirisan je potresnim i užasnim istinitim događajima koji su se desili na teritoriji Republike Srbije. Iako gorko potresna i stvarna, ova knjiga ne samo da razotkriva načine na koji predatori vrebaju svoje žrtve već predstavlja i edukativno štivo za svakog roditelja. Kakve nas opasnosti vrebaju na internetu, kako da prepoznamo situacije koje mogu biti rizične i kobne za našu decu, kako da ih sprečimo i predupredimo, samo su neka od pitanja na koje autor daje odgovor u ovom izuzetnom delu.

Saša Živanović, načelnik Odeljenja za borbu protiv
visokotehnološkog kriminala MUP-a Srbije u penziji

 

Armagedon nas uvodi u onaj deo ljudske prirode koji  nazivamo tamnom, mračnom stranom ličnosti, koja izaziva nevericu, mučninu, strah i bes. Koliko god znali da ovo delo nije plod mašte autora već je reč o stvarnim, neverovatno drastičnim i surovim oblicima nasilja, kao da nam je teško da tu činjenicu prihvatimo. Kroz četiri potresne priče autor nas upućuje na ono na šta bismo, kao roditelji, morali da obratimo pažnju i na ono šta treba da preduzmemo.

Biljana Lajović, specijalista školske psihologije