Konferencije

Centar za nestalu i zlostavljanu decu organizuje stručnu konferenciju o bezbednosti dece „Bezbednost i odgovornost“ svake jeseni, s namerom da na jednom mestu okupi predstavnike državnih institucija i domaćih i stranih organizacija, kako bi mogli da razmene znanja, iskustva, sučele mišljenja i dođu do zajedničkih zaključaka na različita pitanja koja se tiču bezbednosti dece.
Namera nam je da na ovaj način stručnoj javnosti predstavimo nove mehanizme u zaštiti dece od nasilnika, razmenimo iskustva sa službama i organizacijama iz Evrope i regiona, i pošaljemo javnosti jedinstvenu poruku o trenutnom stanju bezbednosti dece u Srbiji.
Krajnji cilj je da utvrdimo da li je bezbednost dece zadovoljavajuća, da razmotrimo primere dobre prakse iz zemalja u regionu i da ono što je dobro počnemo da primenjujemo i kod nas.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!