Psihološko savetovanje
Centar je posvećen pružanju besplatne psihološke podrške deci i mladima koji su pretrpeli neki oblik zlostavljanja. Centar za nestalu i zlostavljanu decu nudi stručnu podršku, razumevanje i podsticaj za učenje zdravih načina funkcionisanja i regulisanja sopstvenih emocija. Centar za nestalu i zlostavljanu decu odražava vrednosti saosećanja, poštovanja i posvećenosti pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije. 

Svaki susret je prilagođen potrebama deteta, odnosno mlade osobe, nudeći individualni pristup kao i podršku stručnih radnika iz različitih oblasti, pre svega, psihologije, psihoterapije, socijalnog rada i defektologije. Tim Centra je tu da sasluša, razume i pomogne u procesu isceljenja, obezbeđujući sigurno okruženje i odnos da se svako oseća prihvaćeno i dobrodošlo. 

Kroz zajednički rad i terapijski proces želimo da se osećaš da nisi sam/a i da postoji put ka pozitivnom i zdravom životu.

Verujemo u mogućnost isceljenja kroz podršku zajednice. Ova usluga reflektuje naše vrednosti empatije i neustrašive posvećenosti zaštiti najranjivijih.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!