Pravno savetovanje

Centar za nestalu i zlostavljanu decu predstavlja sigurno utočište za sve dečje žrtve nasilja.

Naš posvećen tim stručnjaka pruža besplatno pravno savetovanje deci koja su doživela bilo koji oblik zlostavljanja. Verujemo u neophodnost zaštite prava svakog deteta i radimo sa ciljem da pružimo podršku, razumevanje i pravne smernice kojima će se osigurati njihova dobrobit.

Naš tim pravnika specijalizovan je za rad sa decom i njihovim porodicama, pružajući im potrebne informacije o pravnim postupcima, njihovim pravima i mogućim koracima ka pravdi. Svesni smo osetljivosti situacija koje deca prolaze, te stoga pristupamo svakom slučaju sa posebnom pažnjom i empatijom.

Sve usluge pravne podrške koje pružamo su potpuno besplatne, sa namerom da osiguramo pristup pravdi svakom detetu koje je suočeno sa zlostavljanjem. Naša misija je bezbednost dece, te radimo sa predanošću kako bismo im pomogli da povrate svoje pravo na sigurnost i slobodu od nasilja.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!