Kategorija:

Društvene mreže

1.350 RSD

Kako bezbedno koristiti internet? Kako čuvati lične podatke i na koji način velike kompanije zarađuju od njih? Kako se sačuvati od digitalnog nasilja i kako blogeri utiču na naš svakodnevni život? Koje su napredne metode pretrage na internetu?

4 na zalihama (can be backordered)

Dodatne informacije

Ova knjiga je svojevrstan priručnik kroz bezbednost na internetu, namenjena deci osnovnoškolskog uzrasta i tinejdžerima, ali i odraslima, pogotovo njihovim roditeljima.

Šta su zapravo mediji? Kako to oni utiču na nas i naš kvalitet života? Odakle sve vrebaju opasnosti na internetu? Šta su lažne vesti i šta teorije zavere imaju u vezi sa tim? Kako pravilno zaštititi svoje podatke na internetu? Kako se zaštiti od digitalnog nasilja?

Ova knjiga pruža uvid u raznovrstan svet medija. Kratka poglavlja daju odgovore na osnovna pitanja o medijima, a ujedno nude i rešenja na složena pitanja o njihovom uticaju na pojedinca i društvo, o pravilnom korišćenju digitalnih sadržaja, bezbednosti na internetu… „Društvene mreže“ će sigurno proširiti tvoje vidike kada je internet u pitanju!