Bilbordi

Velika slika ispred koje su Tijanini školski drugari na dan sahrane palili sveće, ostaće mnogima u sećanju kao jedan od najtežih trenutaka.

Mnogi ne znaju da su te slike spremane za bilborde koji bi pored plakata pomogli u potrazi, ali da je u danu kada su trebali da budu postavljeni, Tijana pronađena.

Od pet bilborda koliko je planirano da se postave u Bačkoj Topoli i Novom sadu, izrađene su dve velike Tijanine slike ispred kojih su se građani Subotice opraštali od Tijane. Jedna je slika bila postavljena u centru grada ispred „Zelene fontane“, druga kod pravoslavne crkve u centru Bajmoka.

Veliku humanost u izradi bilborda pokazao je Vladimir Tepavac, vlasnik firme “Babbler Media Marketing” iz Sombora koji nije želeo da naplati troškove štamparske usluge. Porodica Jurić donela je odluku da taj novac kasnije bude iskorišćen za podizanje Tijanine večne kuće na groblju u Dudovoj šumi.

bilbordi-potraga

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu