Deveti rođendan Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Centar za nestalu i zlostavljanu decu juče je proslavio deveti rođendan.

Okupljeni članovi tima, na čelu sa osnivačem i predsednikom Igorom Jurićem, kao i brojni prijatelji, saradnici i komšije, uživali su u lepim trenucima dok su se prisećali godina predanog rada i podrške najranjivijim članovima društva. Kroz emotivne priče i svedočenja, prisutni su se podsetili koliko je važno nastaviti borbu za prava i sigurnost dece. Proslava je bila prilika za zahvalnost prema svima koji su doprineli radu Centra, ali i podstrek za nastavak misije zaštite i podrške najmlađima u našem društvu. 

“Jako sam srećan što uspevamo da sačuvamo i konstantno pojačavamo naš tim. Evidentan je napredak i u aktvnostima i u samoj infrastrukturi organizacije. Čekaju nas veliki planovi, imamo velike ambicije što se tiče velikog broja aktivnosti – od borbe za bezbednije digitalno okruženje za najmlađe preko borbe protiv vršnjačkog nasilja i maloletničke delikvencije, do seksualnog zlostavljanja dece. Nastavljamo sa inicijativom za dodatno unapređenje sistema “Pronađi me”, ali sve navedeno je jedan deo onoga što radimo i što ćemo tek raditi”, izjavio je Igor Jurić. 


Uz želje za dalji uspeh i napredak, rođendan Centra za nestalu i zlostavljanu decu obeležen je kao dan solidarnosti i posvećenosti boljoj budućnosti svakog deteta. 

blank

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu