Fondacija „Tijana Jurić“ u borbi za srce Rade Maslarević

Nakon što je portal „Telegraf“ objavio priču o dvogodišnjoj Radi Maslarević iz Beograda kojoj je otkrivena složena srčana mana, Upravni odbor Fondacije „Tijana Jurić“ doneo je odluku o prikupljanju sredstava za pomoć devojčici čija porodica nema mogućnosti da isfinansira sve troškove hirurškog zahvata.

Srčana mana koja je Radi otkrivena ozbiljna je u tolikoj meri da je njen život doveden u pitanje. Njeno obolelo srce preti da ugrozi i rad pluća, zbog čega je brza reakcija u slučaju ove devojčice presudna.

Jedino rešenje koje je Radinim roditeljima ponuđeno jeste operacija na srcu koja se izvodi u Londonu. Kako roditelji ne mogu sami da prikupe neophodnih 9.228.507 dinara, građani Srbije uključili su se i do sada prikupili oko 3 miliona dinara.

Akciji će se priključiti i Fondacija „Tijana Jurić“ tako što će u narednom periodu prodajom majica sa Tijaninim likom prikupljati sredstva za lečenje male Rade.

Majice mogu da se kupe u subotu 20. juna u centru Subotice od 9 do 13 časova i u nedelju 21. juna u Somboru, u Ulici Kralja Petra kod Srpske čitaonice gde će građane koji žele da pomognu, od 9 do 13 časova, čekati aktivisti Fondacije.

Nakon toga, majice će moći da se kupe na prvom Festivalu „Glas anđela – Tijana Jurić“ u naselju Svetozar Miletić 27. juna od 18.30h (Ulica Dositeja Obradovića), kao i na tihom protestu u Novom Sadu 28. juna od 18 do 18.30 časova (Trg slobode).

U slučaju direktne kupovine, cena majice je 650 dinara, dok se prilikom poručivanja poštom dodaju i troškovi slanja.

majica-sa-tijaninim-likom

Majice se mogu poručiti pozivanjem brojeva:

064/503-9943 Saška Jurić i 064/922-9753 Mihaela Nemet (Subotica), 061/222-8633 Nataša (Sombor)
062/168-6658 Dragana i 064/512-4002 Ksenija (Beograd)
063/193-2400 Goran Bogunović (Novi Sad)
069/677-040 Jovana (Kraljevo)

Fondacija „Tijana Jurić“ poziva sve ljude da pomognu Radi Maslarević da izleči obolelo srce. Njeni roditelji su učinili sve što su mogli, Radin život sada zavisi od nas!

POMOĆ JOŠ JEDNOJ PORODICI

Prodaja majica doneće dobro još jednoj porodici u Srbiji kojoj je potrebna pomoć.

Deo prikupljenih sredstava biće upućen deci Milosave Pilčević iz Arilja, samohranoj majci ozbiljno narušenog zdravlja koja i u teškim životnim uslovima brine o svoje dvoje dece, odličnim učenicima.

Fondacija „Tijana Jurić” želi da pomogne mališanima i njihovoj majci da poboljšaju uslove u kojima sada žive.

Bojana Latinović

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!