Nagradni kviz „Koliko poznaješ društvene mreže?“ aktivan od utorka

U sklopu obeležavanja 6. februara, Dana sigurnijeg interneta, pripremili smo dve aktivnosti – Nagradni likovni konkurs „Dizajniraj plakat“ i Nagradni kviz „Koliko poznaješ društvene mreže?“.

U proteklih nedelju dana pristiglo je na desetine kreativnih radova učenika viših razreda osnovnih škola u Srbiji, koji su svoje viđenje „Bezbednost dece na internetu“ preneli na papir. Oni koji žele da se priključe, mogu da iskoriste još sutrašnji dan (5. februar) i do ponoći pošalju svoje radove.

Pravila konkursa mogu se pogledati OVDE

Tročlani žiri čine Igor Jurić – osnivač Fondacija Tijana Jurić, Igor Stojić – grafički dizajner i stručni saradnik Fondacije Tijana Jurić i Aleksandra Kostić – grafički dizajner portala Telegraf.

Žiri će odabrati tri najbolja rada, i objaviti imena autora 6. februara na Fejsbuk stranici Fondacija Tijana Jurić. Prijatelj fondacije, firma Gigatron, obezbedila je vredne nagrade:

  • nagrada MOBILNI TELEFON. Pored nagrade, najbolje rešenje Fondacija će tokom cele 2018. koristiti za najave edukacija u školama
  • nagrada TABLET RAČUNAR
  • nagrada USB memorija

blank

blank

blank

Nagradni kviz „Koliko poznaješ društvene mreže?“ biće aktivan 6. februara od 10 do 18 časova u posebnom odeljku KVIZ na našem sajtu www.tijana.rs.

Kviz je namenjen učenicima osnovnih škola, koji ovom prilikom mogu da pokažu koliko dobro poznaju društvene mreže i kako se snalaze u nepoznatim situacijama. Kviz se sastoji od obavezne prijave (unosa podataka – imena i prezimena, razreda, škole i mesta u kojem se škola nalazi), nakon čega se prelazi na 20 pitanja.

Po završetku kviza, žiri Fondacije prebrojaće bodove i istog dana do ponoći na Fejsbuk stranici Fondacija Tijana Jurić saopštiti imena troje učenika koji su pokazali najbolje znanje. Gigatron je i za najbolje u nagradnom kvizu takođe obezbedio tri iste nagrade kakve će dobiti i pobednici likovnog konkursa:

  • nagrada MOBILNI TELEFON
  • nagrada TABLET RAČUNAR
  • nagrada USB memorija

blank

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla fondacija@tijana.rs ili pozivanjem broja 063/508.505

Obeležite sa nama Dan sigurnijeg interneta!

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!