Nastavak rada na unapređenju sistema „Pronađi me“

Održan je sastanak predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Viber kompanije i Centra za nestalu i zlostavljanu decu povodom nastavka rada na unapređenju sistema za hitno obaveštavanje javnosti u slučajevima nestanaka dece „Pronađi me“.

Viber je prva društvena mreža u Srbiji koja je postala sastavni deo sistema „Pronađi me“ i koja će ubuduće, ukoliko dođe do nestanka deteta, učestvovati u alarmiranju javnosti.

Ispred kompanije Viber prisustvovali su Vuk Brajović, Dragana Bugarčić ali i Mariya Mladenova koja je regionalni menadžer za razvoj poslovanja i partnerskih projekata.

Ovim povodom, Igor Jurić, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu posebno se zahvalio Ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću.

blank

„Zahvalan sam Ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću i predstavnicima Ministarstva što nastavljaju sa unapređenjem sistema Pronađi me u skladu sa obećanjem koje su dali na kraju izrade prve faze ovog projekta.“ – rekao je Igor i dodao da mu je drago što je kompanija Viber pokazala inicijativu da pomogne sa svim svojim kapacitetima u pronalaženju nestale dece.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu