Opština Bečej i Fondacija „Tijana Jurić“ potpisale memorandum o saradnji

Predsednik opštine Bečej, Vuk Radojević i Igor Jurić potpisali su juče u Bečeju memorandum o saradnji „realizacije projektnih aktivnosti Fondacije „Tijana Jurić“ u cilju zaštite dece od svih vidova nasilja i zlostavljanja“.

– Nadam se da će javno potpisivanje memoranduma o saradnji preneti poruku lokalnim samoupravama i gradovima u Srbiji da učine isto i podrže rad Fondacije, jer su deca naša budućnost, a njihova bezbednost, svima nama treba da bude na prvom mestu – rekao je Vuk Radojević.

opstina-becej-fondacija-tijana-juric

Igor Jurić je naglasio, da je njegova jedina želja da se „Tijanin slučaj više nikada ne ponovi“, te da je zbog toga njegova „životna misija“ da se poboljša bezbednost dece u našoj zemlji i da mu je izuzetno drago što je ona počela da se ostvaruje i što je dobila podršku čelnih ljudi Opštine Bečej.

Potpisivanju memoranduma o saradnji su prisustvovali i mr Nenad Tomašević, predsednik Skupštine opštine Bečej i Biljana Kikić Grujić, glavni koordinator za prevenciju nasilja i zlostavljanja Centra za prevenciju devijantnog ponašanja kod mladih „Target“.

fondacija-tijana-juric-opstina-becej-sporazum-saradnja

– Kao predsednik Skupštine opštine, kao osoba koja je predstavnik vlasti u Bečeju i na kraju kao otac troje dece, zahvalan sam što postoji Fondacija „Tijana Jurić“, pa ću se truditi da u skladu sa svojim mogućnostima opština pomogne i podrži sve projekte i aktivnosti Fondacije – zaključio je mr Nenad Tomašević.

Vesna Ivošević

Foto: www.tijana.rs i Slobodan Malešev

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu