Pesma se 18. juna vraća u Bajmok
Drugi po redu Festival „Glas anđela – Tijana Jurić“ doneće posle dosta vremena pesmu, kulturne sadržaje i veliki broj posetilaca u Bajmok, mesto nadomak Subotice koje je prepoznatljivost steklo po tragedijama koje su se poslednjih godina desile mladim ljudima, među kojima je bila i Tijana.
Tokom današnjeg gostovanja u emisiji „Mustre“ RT Vojvodine, Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, istakao je da ovogodišnji festival treba da unese radost u to malo vojvođansko mesto.
 
igor-juric-rtvojvodine1
 
Bogatim umetničkim sadržajem, takmičenjem dece koja izvode tradicionalnu muziku i nastupima velikih imena poput Predraga Mikija Manojlovića, Danice Krstić, Danice Maksimović, Branislava Lečića, Narodnog orkestra RTS-a, Bajmok će tokom tri festivalska dana, od 17. do 19. juna, poslati poruku „kulturom protiv nasilja“ kako glasi i oficijelni slogan ove jedinstvene manifestacije.
 
Posebno je naglašen koncert Tijane Bogićević, Alekse Jelića i Marka Robertsona u nedelju 19. juna od 19 sati, jer će to, kako je Igor Jurić rekao, biti prilika da mladi ljudi u Bajmoku posle dosta vremena, uživaju u kvalitetnim umetnicima.
 
blank
– Ne želim da se uvek vraćam na tragediju koja je zadesila moju porodicu, želim samo da ova stvar preraste u nešto lepo i da svi budemo radosni i sretni, a ne tužni kada se festival održava, rekao je on u razgovoru sa voditeljkom „Mustri“, Ksenijom Balaban.
 
Ulaz na festival je besplatan, a ceo program pogledajte OVDE
 
Bojana Latinović

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu