Počinje prijavljivanje za učešće na 2. Festivalu „Glas anđela – Tijana Jurić“

U periodu od 1. do 25. marta trajaće prijave dece za učešće na takmičenju drugog etno Festivala „Glas anđela – Tijana Jurić“. Festival će biti održan od 17. do 19. juna u Bajmoku, a pravo učešća imaju deca do 16 godina iz cele Srbije.

„Glas anđela – Tijana Jurić“ je jedinstveni festival u zemlji za takmičenje dece u etno pevanju. Osnovan je u znak sećanja na Tijaninu ljubav prema etno muzici i talentu koji je imala.

Fondacija “Tijana Jurić” obaveštava sve zainteresovane da period za prijave počinje u utorak 1. marta 2016. godine.

Uslovi za prijavljivanje:

  • deca starosti do 16 godina
  • pevanje etno (tradicionalnih) pesama
  • obavezno popunjavanje formulara za prijavu i saglasnosti roditelja/staratelja (prijave bez saglasnosti se neće uzimati u obzir)
  • rok za prijavljivanje ističe 25. marta u ponoć
  • prijave slati putem pošte na adresu kancelarije Fondacije (Trg cara Jovana Nenada 15/8, 24000 Subotica) ili putem mejl adrese fondacija@tijana.rs sa naznakom PRIJAVA ZA FESTIVAL “GLAS ANĐELA”.

Prijavljeni kandidati čije prijave budu potpune, biće kontaktirani i pozvani na audiciju na kojoj će stručni žiri odabrati 10 najboljih takmičara. Oni će 18. juna nastupiti na drugom danu Festivala  “Glas anđela – Tijana Jurić” u Bajmoku.

Termini održavanja audicija su 2. i 3. april, a zatim 9. i 10. april. Gradovi u kojima će audicije biti održane zavise od prijava učesnika i biće naknadno saopšteni.

NAGRADE ZA PRVA TRI MESTA

Fondacija „Tijana Jurić“ nagradiće najboljeg takmičara stipendijom u iznosu od 54.000 dinara koja će se isplaćivati u školskoj godini 2016/2017. Stipendija će se isplaćivati devet meseci u jednakim mesečnim ratama od 6000 dinara. Takmičari koji budu osvojili drugo i treće mesto, dobiće utešne nagrade.

Obrasci za prijavu:

Formular za prijavu

Saglasnost

Kako su izgledale audicije za prvi Festival „Glas anđela – Tijana Jurić” pogledajte OVDE

Bojana Latinović

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu