101 posao budućnosti

1.650 RSD

Jedinstvena knjiga koja nudi pomoć u profesionalnoj orijentaciji dece. Sadrži panoramski pregled stotine novih zanimanja koja postoje odnedavno, i koja će biti uobičajeni deo ponude i potražnje na tržištu rada u bliskoj budućnosti. Izuzetna knjiga za sve one koji razmišljaju koju školu ili fakultet da upišu, kao i one koji žele da prošire svoje veštine i kompetencije kako bi na vreme bili spremni za tržište rada.

8 na zalihama (can be backordered)

Dodatne informacije

Ova knjiga sadrži šest oblasti: Nove tehnologije, Životna sredina i održivost, Zdravlje i blagostanje, Pravo i finansije, Međuljudski odnosi i Umetnost i kreativnost. Za svako od ovih zanimanja dat je kratak opis posla, kakva je situacija u svetu, sektor u kome može biti najveća potražnja, kompetencije koje neko treba da poseduje da bi se bavio tim poslom, kao i preporuku najprikladnijih studija koje dete treba da pohađa ako želi da razvija karijeru u tom pravcu.

Možda  će tvoja granica biti univerzum, možda ćeš graditi kuće na Marsu, uzgajati tamo salatu i sretati se sa vanzemaljcima. Svejedno, moraćeš da naučiš kako da konstantno ideš u korak sa tehnologijom koja se sve više razvija. Ovo je knjiga koja govori o sadašnjosti da bi ti pomogla da zamisliš budućnost, da sagledaš trenutnu situaciju, da pokušaš da shvatiš kuda ide ovaj svet i da pronađeš svoje mesto u njemu.