Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Majica #Bezbednost dece

1.950 RSD

Zbog dečijeg osmeha koji može da obasja i najtmurniji dan, zbog bezbrižnog trčanja i vesele igre koju zaslužuje svako dete. Budi i ti deo ekipe kojoj je bezbednost dece prva na listi prioriteta.

Dodatne informacije

Težina -
Veličina

L, M, S, XL, XXL

Pol

Muška, Ženska

Boja

Bela, Plava

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=“50px“][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/2″][vc_column_text]I vrapci na grani znaju da je glavna misija fondacije bezbednost dece, kako u stvarnom tako i u virtualnom svetu ???? Shvatili smo da je edukacija veoma važna i baš zato smo kao jednu od glavnih aktivnosti uveli “Tijana Klik” predavanja.

U trajanju jednog školskog časa, stručni edukatori pružaju važne informacije o bezbednom korišćenju interneta i njegovoj zloupotrebi od strane maloletnika, kao i o zloupotrebi interneta nad maloletnicima.

„Tijana klik“ je projekat koji decu uči praktičnim mehanizmima zaštite na internetu. Roditelji i prosvetni radnici edukuju se kako da prepoznaju štetan, kako nedozvoljeni sadržaj, i kako da prate ponašanje dece na internetu.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/2″][vc_single_image image=“19573″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]