Audicija za Glas Anđela 2019.

Peti Festival „Glas anđela – Tijana Jurić“ biće održan 19. oktobra 2019. u Bajmoku, gde će se deca i mladi uzrasta 7 do 16 godina takmičiti u izvođenju tradicionalnih, etno pesama.

Pozivamo zainteresovanu decu i mlade da dođu na audiciju za učešće na Festivalu, koja će se održati u subotu, 21. septembra u 12 časova u Vukovoj zadužbini (Kralja Milana 2, Beograd).

Učešće na audiciji nije potrebno unapred najaviti, već će se prijave popunjavati na licu mesta, pred održavanje audicije. Za učešće na audiciji dete je potrebno da pripremi tri etno pesme po svom izboru, koje će izvesti pred stručnim žirijem. Nakon audicije, žiri će izabrati deset najboljih takmičara, koji će dobiti priliku da nastupe na samom Festivalu i takmiče se za titulu „Glasa anđela“.

Sloganom „Kulturom protiv nasilja“ Festival će i ovog, petog puta, poslati snažnu poruku suprotstavljanja nasilju nad decom i istovremeno promovisati tradiciju etno pevanja. Namera nam je da se na ovaj način svake godine sve veći broj dece motiviše da se aktivno uključe u kulturno-umetnička i pevačka društva koja neguju talente i tradicionalne vrednosti.

Kako je to izgledalo prethodnih godina, možete da pogledate na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=3GFmPVcdA4M

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem mail adrese fondacija@tijana.rs ili broja telefona 024/552-423.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu