Besplatni webinar – „Bezbednost svakog deteta je jednako važna“

Fondacija Tijana Jurić, Centar za nestalu i zlostavljanu decu i Udruženje „Na pola puta“ organizuju stručne vebinare pod nazivom „Bezbednost svakog deteta je jednako važna“ uz podršku Unicredit fondacije.

Cilj vebinara je unapeđenje bezbednosti dece i mladih osoba sa intelektualnim teškoćama, osnaživanjem prosvetnih radnika i stručnih radnika sistema socijalne zaštite za pružanje podrške i zaštite ove ranjive grupe od različitih opasnosti na internetu, kao i za osnaživanje njihovih roditelja, hranitelja i usvojitelja, kako bi im pružili adekvatnu podršku i pomoć u bezbednoj upotrebi interneta. Projektom se afirmiše korišćenje internet servisa i drugih informaciono-komunikacionih tehnologija/alata uz naglasak na pravilnoj selekciji sadržaja i vođenju računa o bezbednosti.

Predavači na vebinaru su:

  • Igor Jurić, licencirani edukator u oblasti zaštite bezbednosti dece i mladih na internetu, ispred Centra za nestalu i zlostavljanu decu;
  • Katarina Tadić, diplomirani defektolog, ispred Udruženja „Na pola puta“,
  • Ema Savanović, diplomirani socijalni radnik, ispred Udruženja „Na pola puta“ i
  • Slavica Radovanović, diplomirani specijalni pedagog i penzionisani pukovnik policije, ispred Centra za nestalu i zlostavljanu decu;

Vebinari su prijavljeni Komori socijalne zaštite i Zavodu za unapređenje obrazovanja i vaspitanje, te će svi učesnici steći bodove za licencu.

Vebinari će biti održani preko Zoom platforme u dve termina:

  • U petak, 17.12.2021. od 11h – 15h za prosvetne radnike ( SVA MESTA SU POPUNJENA )
  • U ponedeljak, 20.12.2021. od 11h – 15h za radnike ustanova socijalne zaštite. ( SVA MESTA SU POPUNJENA )

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!