Bilbord kampanja „Bezbednost dece je odgovornost svih nas“ i u Zrenjaninu

Nakon Novog Sada, kampanja „Bezbednost dece je odgovornost svih nas“ nastavljena je u Zrenjaninu postavljanjem četiri bilborda na najprometnijim lokacijama u tom gradu.

Ova kampanja pokrenuta je sredinom marta postavljenjem bilborda u Novom Sadu, kampanjom na društvenim mrežama, da bi bila nastavljena snimanjem spota za emitovanje na nacionalnim TV kanalima. Zahvaljujući štampariji „Diginet“ iz Zrenjanina koja je u potpunosti stala iza ovog projekta i o sopstvenom trošku postavila bilborde, Zrenjaninci su danas deo ove velike kampanje.

bilbord-fondacija-tijana-juric-zrenjanin6

Dva bilborda i jedan megabord postavljeni su duž glavne gradske magistrale, dok se jedan nalazi u glavnoj pešačkoj zoni u tom gradu.

 

Bilbord prikazuje porodicu kao snažan simbol bezbednosti i sigurnosti. Cilj ove kampanje Fondacije Tijana Jurić jeste podizanje svesti javnosti o važnosti bezbednih uslova za život i odrastanje dece u Srbiji.

U narednom periodu ovakvi bilbordi biće postavljeni u još nekoliko gradova.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu