Carp tim Amber Alert nastavlja da niže uspehe
Nakon četvrtog i završnog kola lige „Veliko Gradište“ koje je održano na jezeru Samaila ekipa Amber Alert Sombor iz RSU Zeleni Pecaroš zauzima četvrto mesto u generalnom plasmanu.

„Poslednje kolo gde je trebalo da pokažemo svoj maksimum nam je na žalost donelo par pehova i pogrešnih odluka te smo iz tog razloga završili na četvrtom mestu i ako smo imali zaista veliku šansu da budemo u plasmanu. Par pogrešnih taktičkih odluka, umor od puta kao i povreda usled uboda udice su ipak na kraju došle na naplatu.“ – izjavio je Dragan Ganić ispred carp tima Amber Alert, i dodao da se posebno zahvaljuje organizaciji, sudijama kao i takmičarima na fer i korektnom ponašanju.
Nakon Samaile, carp tim posetio je Zmajevo i popularna Zmajevačka Jezera gde se pecalo povodom Memorijala „Miodrag Lazarov-Špiki“. Tim je ovde taktički bio bolji, ispravio je greške sa Samaile i zauzeo  visoko drugo mesto.

blank

Nakon Zmajeva, suledio je 4. Carp kup SGP Kikinda, koji se održao na jezeru Laguna.
CT Amber Alert i PS Veliko Gradiste osvojili su prvo mesto u A sektoru i ujedno i u generalnom plasmanu.

 

blank

„Ovaj put bilo je zaista tesko…“ – priča Dragan Ganić – „Nole je izvukao solidnu poziciju, krenuli smo sa hranjenjem, sa spodom, a rezultati su neočekivano bili loši. Krenuli smo sa hranjenjem našom boilom koja nam je i ranije dala odlične rezultate. Na kraju smo prelomili i doneli odluku da spod povucemo do kraja takmicenja, pa za noć sakiramo 7 riba! Boila se otvorila nakon par sati i tad nas je krenula riba do samog kraja.“

 

Ponosni smo na odličan plasman CT Amber Alert i njihovo zalaganje!

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu