Čovek velikog srca

Organizovanje petog po redu festivala „Glas anđela“ ne bi bilo moguće bez Stevana Đorđevića.

On je doktor Doma zdravlja u Celju, i važi za jednog od najboljih lekara urgentne medicine. Poreklom iz Vlasotinca, svoju lekarsku karijeru započeo je baš tamo, u svom rodnom mestu, a nastavio je u Sloveniji gde živi i radi već 33 godine. Njegova velika ljubav prema kulturnom nasleđu, poreklu i humanitarnom radu ogleda se u svesrdnom angažovanju u Srpsko-slovenačkom društvu “Desanka Maksimović” čiji je i predsednik.

Na čelu Društva dr Đorđević održava i organizuje kulturne manifestacije koje okupljaju veliki broj dece i mladih u cilju promovisanja pravih vrednosti, nasleđa i humanosti. Stevan je vrsan poznavalac srpske istorije i književnosti, zaljubljenik u sport, i doskorašnji direktor fudbalskog kluba Celje a bio je angažovan i kao lekar slovenačke reprezentacije. Dr Đurđević se osim medicinom, sportom i kulturom bavi i edukacijom.

Kao vrlo uvažen i priznat stručnjak često drži predavanja u zemljama u okruženju, ali i širom Evrope, gde nesebično deli stečeno znanje.

blank

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu