Igor Jurić osvojio nagradu za inicijativu od nacionalnog značaja

Beograd, 11. decembar 2023 – Srpska asocijacija menadžera 12. put zaredom tradicionalno je održala najprestižnji SAM Gala događaj, u okviru koga je najboljim pojedincima i kompanijama, dodelila SAM Godišnje nagrade za uspehe i doprinose koje su ostvarili ove poslovne godine.

Tema SAM Gala večeri bila je odgovornost i to ona odgovornost u najširem smislu – prema ljudima, zajednici, životnoj okolini, budućim generacijama. Upravo je odgovornost nešto na čemu se zasniva i misija Srpske asocijacije menadžera, i u skladu sa tim,  na 17. godišnjicu osnivanja SAM-a, članovi Upravnog odbora potpisali su inicijativu „Odgovornost za budućnost“. Kako je objasnio Janković u narednom periodu, pozvaće sve menadžere i najuspešnije kompanije da im se pridruže u podsticanju i promovisanju odgovornog i održivog ponašanja i preuzimanju odgovornosti za kreiranje boljeg poslovnog ambijenta i boljitka za sve učesnike na tržištu.

Tokom večeri dodeljena su brojna priznanja, a specijalna nagrada za inicijativu od nacionalnog značaja uručena je Igoru Juriću za pokretanje sistema „Pronađi me“ koji je startovao u oktobru 2023. godine. Priznanje su uručili članovi žirija i prethodni dobitnici nagrade „Menadžer godine“, Dragoljub Damljanović i Jelena Galić.

SAM Gala imao je i humanitarni aspekt. Članovi SAMa odlučili su da donaciju brenda Johnnie Walker u iznosu od 300.000 rsd, dobije humanitarna organizacija „Centar za zlostavljanu i nestalu decu“.

Igor Jurić je izrazio zahvalnost jer je biznis sektor prepoznao rad i zalaganje Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

„Izuzetno smo ponosni i srećni što nas ljudi iz biznis sektora prepoznaju kao organizaciju koja radi posvećeno i koja menja ovo društvo na bolje. Naša organizacija je opstala između ostalog i zahvaljujući ljudima koji su sedeli u ovoj sali i koji osim o svojim porodicama, i o svojim zaposlenima, brinu i o celokupnom društvu.“ – izjavio je Igor Jurić i dodao da očekuje unapređenje saradnje sa Asocijacijom menadžera Srbije, i pomoć u unapređenju same organizacije udruženja, uz čvrsto obećanje da će Asocijacija, ali i svi građani naše zemlje biti ponosni na sve ono što će Centar uraditi u narednom periodu.

 

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu