Narodna inicijativa za uvođenje Amber Alert sistema

Nakon mnogobrojnih bezuspešnih pokušaja da razgovaramo sa Ministrima pravde i unutrašnjih poslova Republike Srbije doneli smo odluku da pokrenemo narodnu inicijativu za uvođenje posebnog sistema obaveštavanja javnosti u slučajevima nestale dece – Amber Alert sistema. Prikupljanje potpisa počinje 07.03.2022. i trajaće do 13.03.2022.

Sa ponosom možemo da kažemo da trenutno imamo logistiku i podršku u 14 gradova u kojima će se potpisi skupljati, a to su Subotica, Novi Sad, Sombor, Šabac, Beograd, Pazova, Ruma, Kragujevac, Aranđelovac, Niš, Kraljevo, Vlasotince, Kosovska Mitrovica i Štrpce.

Pozivamo vas da nam se pridružite, da nam pomognete, jer je ovo zajednička borba. Za što više gradova, za što više potpisa, za još jednu pobedu. Bezbednost dece je odgovornost svih nas!

Svi oni koji žele da pomognu i učestvuju u ovoj inicijativi potrebno je da nam se jave na mejl adresu info@amberalert.rs

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu