Otvorena kancelarija Fondacije Tijana Jurić u Vlasotincu

Nakon Subotice i Novog Sada, i Vlasotince je dobilo kancelariju Fondacije Tijana Jurić, koju će voditi dugogodišnji aktivista fondacije Jelena Đokić, profesor i humanitarni radnik.

Osnivač Fondacije Igor Jurić, izjavio je da je Fondacija dobila svoj ogranak u Vlasotincu „zbog dobrih ljudi uz koje je i sam postao bolji čovek, ali i zbog uvida u to da je i jugu Srbije potrebna podrška ove vrste“.

Otvaranje kancelarije i na jugu Srbije je bio logičan sled događaja. Na ovaj način, Fondacija će biti u mogućnosti da pomogne većem broju dece i roditelja, i još uspešnije sprovodi svoju misiju, a to je kreiranje bezbednijeg okruženja za decu i mlade.

Otvaranju je prisustvovao i Bratislav Petrović, predsednik opštine, koji je ukazao na brojne rizike sa kojima se najmlađi danas susreću.

– Moramo stalno da budemo „budni“, da pazimo našu decu, da im budemo podrška i da ih edukujemo kako da se na bezbedan način suoče sa izazovima savremenog sveta – zaključio je Petrović.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu