Predavanje Igora Jurića o bezbednosti dece na internetu

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana sigurnijeg interneta Fondacija Tijana Jurić organizuje predavanje posvećeno bezbednosti dece na internetu. Ova tribina je deo kampanje koju Fondacija Tijana Jurić sprovodi u okviru projekta ,,Bezbednost i odgovornost’’ u saradnji sa Telenor fondacijom.

Tribina će biti održana u  ponedeljak 08.02.2021. godine, u sali Opštine br.1, u Sremskoj Mitrovici sa početkom u 10:00 časova, pod nazivom „Bezbednost dece na internetu’’.

 Poštujući epidemiološke mere, ograničen je broj prisutnih učenika na tribini, a kako bi i ostali zainteresovani učenici mogli da prate tribinu, obezbeđen je prenos uživo preko Fejsbuk stranice Fondacije Tijana Jurić.

Cilj tribine je smanjenje broja internet nasilja u školama, podizanje svesti kod učenika o posledica internet nasilja i prevencija istog. Predavač će biti osnivač Fondacije Tijana Jurić – Igor Jurić, koji će tom prilikom, kroz lično iskustvo, prisutne upoznati sa potencijalnim problemima prilikom korišćenja interneta.

Pored Igora Jurića, tribini će prisustvovati i Zamenik Gradonačelnice Grada Sremska Mitrovica, V.D. Načelnika GU za obrazovanje i moderator tribine nastavnik Sonja Tucaković. Poziv za prisustvovanje tribini biće upućen i predstavnicima PU Sremska Mitrovica, Centra za socijalni rad, Prekršajnog suda i tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, kao  i predstavnicima ŠU Novi Sad.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu