U Dobanovcima održan treći Memorijalni turnir „Tijana Jurić“

U Dobanovcima je treću godinu zaredom održan Memorijalni turnir u malom fudbalu „Tijana Jurić“ koji je pokrenula grupa mladih momaka u želji da kroz sećanje na Tijanu pošalju poruku kako se nasilju može suprotstaviti sportom.

 

Naš ponos – ekipa „Fondacija Tijana Jurić“

Turnir je kao i ranijih godina održan na terenima Osnovne škole „Stevan Sremac“, a u nadmetanju za prva mesta učestvovalo je 11 ekipa.

Prvo mesto pripalo je ekipi PSV, drugo ekipi „Glava i drugari“, treću poziciju zauzeli su igrači „Servisa Radivojević“, dok je ekipa „Fondacija Tijana Jurić“ zauzela četvrto mesto.

Detalj sa finalne utakmice
blank
Četiri prvoplasirane ekipe

– Za najbolje ekipe obezbeđene su novčane nagrade, a naša Fondacija je obezbedila pehare i priznanja izrađena u radionici „Vitraži Ganić“ u Somboru. Učinićemo sve da naredne godine turnir bude još bolji, sa još lepšim i vrednijim nagradama za ove mlade ljude. Zahvalan sam svim ekipama na korektnoj igri i sportskom ponašanju, a posebno našoj zato što dostojno prezentuje ime Fondacije Tijana Jurić, rekao je osnivač fondacije Igor Jurić.

blank
OŠ „Stevan Sremac“, Dobanovci

Na ovom memorijalnom turniru učestvuju mladi igrači do 19 godina, a ekipu „Fondacija Tijana Jurić“ ove godine činili su: Filip Jančić, Božo Šolak, Miloš Petrović, Predrag Janković, Stefan Tadić, Nenad Rauković i Stevan Jovanović.

Oni su igrali u dresovima koje im je naša fondacija u znak zahvalnosti za ideju, obezbedila pre nekoliko meseci.

blank

Bojana Latinović

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!