Uspeh naše Fondacije je i uspeh naših partnera

U 2015. godini Fondacija „Tijana Jurić“ obišla je više od 20 škola u kojima su saradnici i članovi našeg tima održali edukacije protiv nasilja i o bezbednosti dece. ima održali edukacije protiv nasilja i o bezbednosti dece. 

Pored interaktivnih predavanja, kakva su „Tijana klik“, „Stop trgovini ljudima“ i tribina o bezbednosti, uključili smo i predstavu „Nasilje nema opravdanja“ autora Zijaha Sokolovića.

Pored medija koji su svesrdno podržavali ove akcije, izveštavali o svakoj poseti školama i sadržaju edukacija, čime su podizali svest o potrebi za većom bezbednošću, veliku podršku davali su i prijatelji Fondacije koji su želeli da budu deo našeg rada.

Tim Fondacije "Tijana Jurić"

Tim Fondacije „Tijana Jurić“

blankTako se kompanija Legend WorldWide pobrinula da članovi tima budu vizuelno ujednačeni – upamćeni smo po košuljama sa jasnim obeležjima Fondacije koje su potvršivale naš identitet na terenu. Štamparije „Protec Megaprint“ iz Subotice i „Redline“ iz Sombora potrudile su se da obezbede kompletan materijal za aktivnoti i komunikaciju sa ciljnim grupama – anketne listiće, flajere, plakate, korporativni materijal. Tehničku opremljenost poput nabavke projektora za edukacije pomogli su prijatelji Fondacije iz Loznice – „Steeltec“, Sveto i Biljana Milić, Mlekara Veliko Selo… Restoran „Spartak“ u Subotici bio je uvek dobar domaćin susreta članova našeg tima.

blank

U godini koju smo načeli, zacrtali smo niz važnih ciljeva – projekata i aktivnosti koji za 365 dana moraju da rezultiraju vidljivim pomacima na polju bezbednosti. Fondacija priprema novi vizuelni identitet, novi web sajt i još intenzivniji nastup u javnosti i na društvenim mrežama koje smatramo snažnim uporištem za komunikaciju sa svima koji razmišljaju o bezbednijoj i lepšoj budućnosti.

Bojana Latinović

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!