Velika humanitarna akcija „Pokažimo humanost“

Fondacija „Tijana Jurić“ organizuje veliku humanitarnu akciju pod sloganom „Pokažimo humanost“. U našoj zemlji ima mnogo porodica koje žive na ivici egzistencije i kojima je pomoć neophodna, a fondacija je odlučila da pomogne jednoj od njih.

– Odštampali smo majice sa Tijaninim likom povodom festivala „Glas anđela – Tijana Jurić“ koji će se ove godine održati 27. juna u Svetozaru Miletiću. Odlučili smo da deo novčanih sredstava koji prikupimo od prodaje majica darujemo u humanitarne svrhe. „Muzika daje dušu svemiru, krila umu, polet mašti i život svemu“, rekao je davno Platon, a mi organizacijom takmičenja dece u etno pevanju – kaže Igor Jurić.

majice-podrzi-humanost (13)

Majice će se prodavati po ceni od 650 dinara. Poštanske troškove snose primaoci. Plaćanje se vrši pouzećem. Molimo sve zainteresovane, da tačne podatke za isporuku, količine i veličine željenih majica šalju po mogućnosti pismenim putem, preko e-maila ili sms-a.

Pozivamo sportska i kulturna društva, privredne organizacije, institucije, udruženja, fondacije i pojedince da kupovinom majica doprinesu da se Tijana nikad ne zaboravi i učine dobro i plemenito delo da na taj način olakšaju život jednoj porodici.

Svi zainteresovani za kupovinu majica mogu da se jave na jedan od kontakt podataka:

igorjuric@tijana.rs

mihaelanemet@tijana.rs ili 064/922-9753

natasatomic@tijana.rs

Vesna Ivošević

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!