Bilbord kampanja „Bezbednost dece je odgovornost svih nas“ nastavljena u Loznici

0 595

Kampanja Fondacije Tijana Jurić „Bezbednost dece je odgovornost svih nas“ nastavljena je postavljanjem tri bilborda u Loznici.

Ovo je treći grad u Srbiji u kojem fondacija postavlja prepoznatljive bilborde koji prikazuju porodicu kao simbol bezbednosti i sigurnosti.

Bilbordi su donacije društveno-odgovornih preduzeća koja na ovaj način daju doprinos borbi fondacije za bolju bezbednost dece u Srbiji.

Prvi bilbord postavljen je na šabačkom putu na ulazu u Loznicu, u blizini Osnovne škole „Vuk Karadžić“. Mesto za bilbord ustupila je Gradska uprava grada Loznice, štampanje je u celosti finansirala firma ASPEKT.

bilbord-bezbednost-dece-je-odgovornost-svih-nas-osvk1

bilbord-bezbednost-dece-je-odgovornost-svih-nas-osvk2

bilbord-bezbednost-dece-je-odgovornost-svih-nas-osvk

Drugi bilbord nalazi se u blizini OŠ „Kadinjača“ i Osnovne muzičke škole „Vuk Karadžić“ u Loznici. Mesto za bilbord ustupila je Gradska uprava grada Loznice, a štampu je platila firma STEELTEC.

Bilborde na dve navedene lokacije štampala je grafička radnja „Studio R“. Ova firma je u nekoliko navrata pomogla rad fondacije, štampajući materijal za potrebe edukacija dece koje sprovodimo u školama širom Srbije.

bilbord-bezbednost-dece-je-odgovornost-svih-nas-kadinjaca

bilbord-bezbednost-dece-je-odgovornost-svih-nas-kadinjaca4

bilbord-bezbednost-dece-je-odgovornost-svih-nas-kadinjaca1
Treći u nizu postavljenih bilborda, nalazi se na Bulevaru Dositeja Obradovića. Mesto za postavljanje i štampanje bilborda obezbedila je firma PLASTEX.

bilbord-bezbednost-dece-je-odgovornost-svih-nas-dositej3

bilbord-bezbednost-dece-je-odgovornost-svih-nas-dositej1

bilbord-bezbednost-dece-je-odgovornost-svih-nas-dositej

U narednim danima kampanja će biti nastavljena u Sremskoj Mitrovici, a očekuje se da će biti proširena i na Šabac, Valjevo, Mali Zvornik, Banju Koviljaču…

Bojana Latinović

Ostavite odgovor

Vaš email neće biti objavljen.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.