Centar za nestalu i zlostavljanu decu zvanično prihvaćen na UNODC WhatsOn platformi

Centar za nestalu i zlostavljanu decu je zvanično prihvaćen na UNODC WhatsOn platformi kao jedna od organizacija iz nevladinog sektora na globalnom nivou za borbu protiv organizovanog kriminala, od strane Kancelarije Ujedinjenih Nacija za borbu protiv droga i kriminala (UNODC) sa sedištem u Beču.

UNODC WhatsOn je onlajn platforma dizajnirana da okupi relevantne aktere u borbi protiv transnacionalnog organizovanog kriminala, uključujući nevladine organizacije, akademsku zajednicu i privatni sektor.

WhatsOn je deo projekta UNODC pod nazivom „Izgradnja kapaciteta civilnog društva za angažovanje u Konvenciji UN protiv transnacionalnog organizovanog kriminala (UNTOC), njenom mehanizmu za reviziju i srodnim aktivnostima“, koji se sprovodi u cilju podrške Rezoluciji 9/1 Konferencije strana ugovornica UNTOC, koja je usvojena 19.10.2018. godine.

WhatsOn je siguran prostor za aktivno uključivanje nevladinih aktera u borbi protiv organizovanog kriminala na svim nivoima, omogućavajući umrežavanje, razmenu informacija, znanja, iskustva i dobrih praksi, kao i kontinuiranu interakciju kako bi se podstaklo partnerstvo i pojačalo delovanje svih zainteresovanih strana protiv organizovanog kriminala.

Više informacija na https://whatson.unodc.org/

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!