Nagradni konkurs povodom Međunarodnog dana sigurnijeg interneta

Centar za nestalu i zlostavljanu decu povodom Međunarodnog dana sigurnijeg interneta organizuje Nagradni konkurs za decu u Republici Srbiji pod nazivom „Zajedno do bezbednijeg interneta!

KONKURSNI ZADATAK

Tvoj zadatak je da osmisliš i napraviš poster sa ciljem da vršnjacima ukažeš na opasnosti koje vrebaju na internetu i savetuješ ih kako da budu sigurniji u onlajn okruženju.

Potrebno je da poster napraviš uz pomoć besplatnog onlajn alata Canva (www.canva.com) u A3 formatu. Dozvoljeno je korišćenje svih ponuđenih šablona, boja, elemenata i fontova.

UPUTSTVO ZA PRIJAVU

Na konkurs možeš da se prijaviš tako što ćeš nam do nedelje, 5. februara 2023. godine poslati poster na mejl adresu tijanaalert@gmail.com

Kako bi prijava na konkurs bila uspešna, potrebno je da kreirani poster sačuvaš u .pdf formatu, nazoveš ga svojim imenom i prezimenom, i tako pripremljen fajl pošalješ na mejl adresu tijanaalert@gmail.com . U naslov mejla napiši „Za nagradni konkurs“.

Pravo učešća imaju samo posteri kreirani u Canva programu, A3 veličine, sačuvani u .pdf formatu i pravilno nazvani imenom i prezimenom deteta.

POKLONI ZA POBEDNIKE

Prva tri, nasumično izvučena postera će dobiti vredne poklone za koje su se pobrinuli naši prijatelji iz Gigatrona. Svi drugi posteri ocenjeni kao najkreativniji, najzanimljiviji i najkorisniji biće podeljeni na društvenim mrežama Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

Pokloni:

SAMSUNG tablet

AMAZFIT pametni sat

JBL Bluetooth zvučnik

Edukativna literatura

LOGOTIPI

U nastavku teksta možete preuzeti zvanične logotipe Centra i Međunarodnog dana bezbednijeg interneta, i možete ih iskoristiti u svojim radovima.

Jedva čekamo da vidimo vaše radove!

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu