Volite knjige? Pridružite se našem klubu čitalaca!
 
Pridružite se: Centar za nestalu i zlostavljanu decu formira svoj čitalački klub!

Započinjemo uzbudljivo putovanje kroz svet knjiga i pozivamo vas da budete deo priče! Book Club je klub čitalaca koji omogućava ljubiteljima knjiga da se okupe, razmenjuju mišljenja i uživaju u dobrom društvu i literaturi. Prijavite se odmah putem formulara!

Kako funkcioniše čitalački klub?

Čitalački klub je mesto gde članovi zajedno biraju knjigu, čitaju je u određenom roku, a zatim se sastaju da diskutuju o pročitanom. Na sastanku biraju novu knjigu i dogovaraju sledeći termin viđanja.  Ovo je prilika da se povežete sa drugima koji dele vašu ljubav prema čitanju, određenoj vrsti literature, prilika da zajedno istražite nove perspektive, pristupe i ideje, a pored toga klub čitalaca je mesto za upoznavanje i sklapanje prijateljstava!

Kako možete da učestvujete?

Za učešće se prijavljujete putem formulara. Ostavljate svoje podatke, i kada grupa bude formirana, dobijate povratni mejl sa svim potrebnim detaljima. Knjige koje ćemo čitati možete pronaći u našoj onlajn prodavnici. Kupovinom knjiga preko našeg sajta direktno podržavate Centar za nestalu i zostavljanu decu i omogućavate da nastavimo sa ovakvim aktivnostima. Svaka vaša kupovina doprinosi boljem i bogatijem izboru naslova koje ćemo ubuduće moći da ponudimo. Članovi čitalačkog kluba dobiće priliku da daju predloge knjiga koje bi voleli ubuduće da čitaju, a pri izboru knjige za svaki sledeći mesec biće organizovano glasanje.

Šta dobijate za uzvrat?

Kao član našeg čitalačkog kluba uživaćete u ekskluzivnim popustima na knjige, imaćete priliku da učestvujete u zatvorenim događajima sa autorima knjiga, osvojite knjige u posebnim darivanjima, budete deo velike razmene knjiga organizovane u našem Centru ali i da svojim učešćem podržite rad Centra i uključite se u zajednicu koja je posvećena stvaranjem boljeg sutra za svu decu.

Naš čitalački klub vam pruža priliku da se razvijate, učite i zabavite. Razgovori i razmena iskustva sa drugim ljudima otvaraju vrata u novi svet, dok su istovremeno i karta za jedno i po časovni beg od svakodnevnog stresa.

Ne propustite priliku da budete deo naše zajednice ljubitelja knjiga! Prijavite se OVDE i sačekajte vaš mejl potvrde nakon kog ćemo zajedno odabrati našu prvu knjigu i započneti čitalačku avanturu.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu