Dragi đaci…

Dan sigurnijeg interneta (DSI) obeležava se u utorak, 6. februara 2024. godine. Na ovaj dan milioni ljudi širom sveta ujediniće se pod temom „Zajedno za bolji internet“ 21. godinu za redom! Inicijativu „Web detektivi“ usmerenu ka podizanju svesti o bezbednosti dece na internetu sprovodi Centar za nestalu i zlostavljanu decu, uz podršku Ministarstva informisanja i telekomunikacija i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj, UNDP.

Želimo da čujemo šta TI imaš da kažeš

Prepoznali smo da je glas mladih često nedovoljno zastupljen kada je o ovoj temi reč, a upravo ste vi oni koji najviše vremena provodite onlajn! Zato, želimo da čujemo vas! 

Podelite svoje mišljenje sa nama u formi sastava na temu “Promene koje želim da vidim na netu” i mi ćemo nagraditi najkreativnije i najbolje radove! Da li vas najviše brine prevelika zastupljenost filtera i nerealnih standarda lepote na društvenim mrežama? Da li vas uznemiravaju uvredljivi komentari? Možda je balansiranje između nekoliko mreža iscrpljujuće? Podelite svoje brige sa nama.

Svoje radove, koji ne bi trebalo da budu duži od stranice A4 formata, šaljite nam na mail adresu kontakt@csi.org.rs do 9. februara, a mi ćemo najbolje radove nagraditi vrednim nagradama. Pravo učešća imaju sva deca od 7 do 18 godina. 

Za vas smo, uz podršku drugara iz Dunav osiguranja pripremili:

1. poklon vaučer u vrednosti od 15.000 rsd u Intersport-u

2. poklon vaučer u vrednosti od 10.000 rsd u Mipl-u

3. poklon vaučer u vrednosti od 5.000 dinara u knjižarama Vulkan

 

Mladi su pokretači promena! Tu smo da vas čujemo i potrudimo se da internet učinimo boljim, bezbednijim i zabavnijim mestom za decu i mlade.

Jedva čekamo da čitamo vaše radove! Hvala vam što ste deo promena, drugari!

 

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!