Drugi rođendan Fondacije Tijana Jurić

Fondacija Tijana Jurić danas obeležava svoj drugi rođendan. U protekle 2 godine imali smo prilike da učestvujemo u brojnim tribinama, radionicama, edukacijama, inicijativama, akcijama, kulturnim manifestacijama.

Trudili smo se da informišemo našu decu i da ih naučimo kako da se zaštite od različitih rizika. Razvili smo nove programe, pokrenuli nove ideje. 

Do sada smo imali dva festivala „Glas anđela – Tijana Jurić“ i u pripremama smo za treći. Veoma smo ponosni na svaku učesnicu festivala,  pobednice i umetnike koji su svojim prisustvom doprineli veličini događaja.

Sklopili smo značajna i važna prijateljstva i sporazume o saradnji. Imali smo prvu stručnu konferenciju na temu zaštite dece.  Razvili smo saradnju sa domaćim i stranim organizacijama. Postali smo članica mreže. 

Dodatno, veliki broj građana i građanki nam je ukazao poverenje i obratio putem poruka, mejlova, poziva. Trudili smo se da svakome pružimo informacije i podršku. 

Ovom prilikom tim Fondacije Tijana Jurić se svima zahvaljuje na podršci i saradnji. 

Bezbednost dece je odgovornost svih nas. 

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu