I posetioci Egzita upoznati sa radom Fondacije Tijana Jurić

Na upravo završenom festivalu Egzit koji se održavao od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, Fondacija Tijana Jurić imala je svoje predstavnike koji su razgovarali sa posetiocima i informisali ih o aktuelnim aktivnostima Fondacije i radu Registra nestalih.

Članovi tima Fondacije na Egzit festivalu

Štand Fondacije Tijana Jurić za kojim su bili sertifikovani članovi tima bio je postavljen sve vreme trajanja Egzit festivala. Zainteresovani posetioci bili su u prilici da saznaju više o programima i projektima koje Fondacija Tijana Jurić sprovodi, posebno o Registru nestalih, načinu prijave nestalog lica i procedurama koje se u tim slučajevima sprovode. Posetioci Festivala upoznati su i sa sistemom Amber Alert – jedinstvenom i efikasnom načinu obaveštavanja javnosti u slučajevima nestanka dece.

blank

Tim Fondacije je upoznao posetioce Egzit festivala sa svojim radom, posebno u oblasti nestalih lica.

Na ovaj i slične načine Fondacija želi da pokaže građanima da im je dostupna kao podrška i pomoć u svakom trenutku, a posebno u slučajevima nestanka dece i odraslih sa namerom da se broj nestalih u Srbiji smanji.

blank

Nestali ne smeju biti nevidljivi.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!