Izložba u Bajmoku povodom godišnjice Tijanine smrti

Neformalna mešovita grupa „Mi to tako“ i Fondacija „Tijana Jurić“ organizovali su izložbu slika, ručnih radova i predmeta od slame povodom obeležavanja godišnjice smrti Tijane Jurić.
Radovi su izloženi u svečanoj sali Mesne zajednice Bajmok u periodu od 26. do 30. jula.

– Naša je ideja da svake godine u istom periodu organizujemo izložbu posvećenu Tijani. Sve radove ćemo čuvati i svake naredne godine im dodavati nove – kažu iz Neformalne grupe „Mi to tako“ koja je inicirala organizovanje izložbe.

Radove su izradili Mara Konstantinović, Marija Čubra, Miroslav Mihaljević, Marina Ševarac, Biserka Gajić, Ester Petreš, Ivica Beretić, Mirjana Boca, Ivanka Bošnjak, Manda Jakovetić, Slađana Mihaljević i učenici OŠ „Vuk Karadžić“ iz Bajmoka.

U prva dva dana izložba je izazvala veliko interesovanje, pre svega meštana Bajmoka. Najdirljiviji su radovi učenika tamošnje škole koji su na vrlo emotivan način iskazali uspomenu na Tijanu.

Izložba se zatvara 30. jula u 12 sati.

Bojana Latinović

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!