Kabinet muzičkog vaspitanja u Zrenjaninu dobio ime „Tijana Jurić“

Kabinet muzičkog vaspitanja u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ u Zrenjaninu od juče nosi naziv „Tijana Jurić“ u sećanje na Tijanu i muzički talenat koji je imala.

Ovo je gest zrenjaninske škole u znak sećanja na Tijanu i talenat koji je imala za muziku.

– Za par godina, deca koja budu dolazila u školu, možda se neće sećati cele priče, ali kada budu bila ispred ovih vrata, mislim da će ih zaintrigirati zašto kabinet nosi baš ime „Tijana Jurić“. I sami će tražiti odgovor na to pitanje, na internetu, od nastavnika, roditelja. Tijana neće biti zaboravljena – rekao je direktor škole, Miroslav Brnjoš.

Tijanin otac, Igor Jurić, iznenađen gestom zaposlenih u školi, nije mogao da sakrije emocije.

fondacija-tijana-juric-edukacija-tijana-klik-zrenjanin (6)

14487339052

– Hvala crkvenom horu, svim đacima i zaposlenima u ovoj školi. Nikada do sada mi se nije desilo da sam u isto vreme mnogo tužan, pomalo srećan, jako zahvalan i izuzetno ponosan. Ovo je gest koji nikad neću zaboraviti – rekao je Igor Jurić.

EDUKACIJE „TIJANA KLIK“ ODSLUŠALO 320 DECE

Fondacija „Tijana Jurić“ juče je u toj zrenjaninskoj školi održala tri uspešne edukacije „Tijana klik“ na temu bezbedne upotrebe interneta. Edukacije je odslušalo više od 320 učenika i oko 70 roditelja i prosvetnih radnika.

blank

Fondacija „Tijana Jurić“ darovala je školi sadnicu rjabine, drvo iz popularne ruske pesme koju je Tijana za života često pevala.

blank

Bojana Latinović

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!