Konferencija posvećena razvoju usluga za decu i mlade sa problemima u ponašanju

Članovi Centra za nestalu i zlostavljanu decu prisustvovali su konferenciji „SKRB 2023 – Razvoj usluga za djecu i mlade sa problemima u ponašanju i njihove obitelji“ koja je organizovana u okviru saradnje kancelarije UNICEF-a za Hrvatsku, Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstva pravosuđa i uprave i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, uz organizacijsku podršku Centra za nestalu i zlostavljanu djecu (Hrv) i Centra za pružanje usluga u zajednici Zagorje. 

Konferencija je okupila veliki broj stručnjaka, donosioca odluka i drugih relevantnih aktera u cilju diskusije, razmene informacija i iskustava, kao i u cilju unapređenja usluga za decu i mlade sa problemima u ponašanju. Značaj ove konferencije ogleda se i u tome što su, u svrhu participacije dece i mladih koji borave u ustanovama socijalne zaštite, uključeni i korisnici ustanova/zavoda.

Zahvaljujemo našim partnerima – Centru za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka što su nam omogućili prisustvo na ovako važnom događaju.

blank

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu