Predstavnici carp tima „Amber Alert“ Nole i Dragan zauzeli prvo mesto

Nakon završenog prvog kola lige „Veliko Gradište“ održanog na jezeru Samaila, predstavnici carp tima Amber Alert Nole i Dragan, zauzeli su prvo mesto!

Pozicija koja nije obećavala je pravilnom taktikom i pristupom, uz pomoć dodatih procenata ipak je iznedrila dobre ulove. Pobeda nije izvojevana lako, jer takmičarima vremenski uslovi i zdravstveni problemi nisu išli na ruku, te drugu noć nisu pecali do samog kraja. To je rezultiralo padom sa drugog na šesto mesto. Ipak, uz dodatno zalaganje i pravilan odabir taktike – takmičari su se ubrzo popeli na vrh.

blank

„Odabir taktike i mamaca je ovoga puta bilo od presudnog značaja.“ – izjavio je Dragan Ganić, predstavnik tima Amber Alert i dodao da bi se, pored organizatora posebno zahvalio drugim takmičarima na fer i korektnom ponašanju, sudijama na nepristrasnom suđenju kao i Anđelu Melegu za M1- q enzima boilu koja je ovoga puta pokazala svoj maksimum.  

blank

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu