Konferencija Bezbednost i odgovornost
Konferencija 2021

Čast nam je da Vas pozovemo na Šestu međunarodnu stručnu konferenciju o bezbednosti dece „Bezbednost i odgovornost 2021“, koja će se održati 20. oktobra 2021. godine, sa početkom od 9h u hotelu Metropol u Beogradu, u organizaciji Fondacije “Tijana Jurić” i Centra za nestalu i zlostavljanu decu. 

Na konferenciji će prisustvovati  najrelevantniji stručnjaci iz zemlje i inonastranstva, koji će razmenom iskustava, pomoći da se problematika zlostavljanja dece na internetu, potrage za nestalom decom i virtuelni svet mladih podigne na viši nivo razumevanja, te da se zajednički nađu rešenja za unapređenje bezbednosti naše dece. Celokupan program možete pogledati OVDE.

Učešće na konferenciji je besplatno i dostupno svim zainteresovanim osobama, uz obaveznu prijavu učešća putem online formulara najkasnije do četvrtka, 15. oktobra.

Konferencija je prijavljena Komori socijalne zaštite i Zavodu za unapređenje obrazovanja i vaspitanja, te zaposleni u ovim oblastima mogu svojim učešćem da steknu stručne bodove.

Srdačno očekujemo Vaš dolazak!

* Zbog trenutne epidemiološke situacije broj učesnika je ograničen, a obavezno je poštovanje epidemioloških mera i upotreba zaštitnih maski. 

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu