Našem timu je potrebna vaša pomoć i podrška

Uskoro se bliži godinu dana otkako je Fondacija Tijana Jurić prerasla u Centar za nestalu i zlostavljanu decu i proširila svoje polje delovanja.

Tokom ovih godinu dana naš tim je bio u prilici da dopre do većeg broja dece i porodica nego ikad, i da im pruži neohodnu pomoć, bilo da je to psihološka pomoć, pravno savetovanje ili edukacija na temu bezbednog korišćenja interneta.

Kako obim posla raste, raste i naš tim stručnjaka.

Za redovnu komunikaciju sa relevantnim ustanovama, pisanje izveštaja, ali i stupanje u kontakt sa porodicama i decom potrebni su nam računari za rad.

Pozivamo vas da svojim donacijama podržite našu misiju i viziju – i omogućite nam da kupimo neophodnu opremu, i nastavimo da pružamo besplatnu pomoć onima kojima je najpotrebnija.

blank

 

Kako naš tim pomaže deci?

Naši analitičari rade na besplatnoj liniji za prijavu nestanaka ljudi, i na toj liniji građani mogu zatražiti i besplatan razgovor sa psihologom, ukoliko im je potreban.

Posedujemo i platformu i liniju za prijavu seksualnog zlostavljanja na internetu, gde naši analitičari primaju prijave građana, i preuzimaju inicijativu brisanja ovog materijala sa interneta u saradnji sa Odeljenjem za visokotehnološki kriminal.

Osim ove dve platforme, dostupni smo i na platformi Centra za nestalu i zlostavljanu decu, kao glavnoj i osnovnoj, gde je naš tim stručnjaka – psiholozi, pedagozi, defektolozi, pravnici i socijani radnici – uvek tu za građane kojima je potrebna pomoć, sve u cilju zaštite dece i njihovog položaja u društvu.

blank

Svaka vaša donacija je dobrodošla i pomoći će nam u misiji da ovo društvo učinimo boljim mestom za svako dete.

Donacije možete izvršiti na sledećem linku: https://donacije.cnzd.rs/proizvod/donirajte/ ili na račun:

Centar za nestalu i zlostavljanu decu:
Dinarski: 265-2050310001308-08, Raiffeisen banka
Devizni: RS352651000000294982-36, Raiffeisen banka

 

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu