Još jedna pobeda carp tima PRONAĐI ME

USR Zeleni Pecaroš, poznato udruženje ribolovaca, sa ekipom „PRONAĐI ME“  učestvovalo je na prestižnom Carp Cup takmičenju koje je organizovala „Žandarmerija NS“. Ovo uzbudljivo takmičenje održano je na slikovitom jezeru „Urban Fishing“ u Magliću, 8. i 9. maja.

Ekipu pod nazivom „PRONAĐI ME“ činila su 3 člana, predvođeni kapitenom ekipe, Noletom, uz Simeona Krstića i Dragana Ganića. Iako su se suočili sa izazovima u vidu mresta riba, što je otežavalo njihove šanse, naš tim USR, kao i uvek nije posustajao. Uz dosta truda i zalaganja, uspeli su da prilagode svoju taktiku okolnostima na vodi i na kraju zauzmu prvo mesto u B sektoru.

„Borba nije bila laka, ali smo ponosni na sebe jer smo pružili svoj maksimum“, izjavio je Nole, kapiten ekipe „PRONAĐI ME“.

Tim posebno želi da se zahvali organizatorima takmičenja, sudijama, pomoćnicima i kompletnoj upravi Urban Fishing-a na srdačnom gostoprimstvu i brizi o jezeru, kao i HopKopu iz Sombora koji je uvek uz njih i podržava ih u njihovim sportskim poduhvatima.

Ekipa „PRONAĐI ME“ poručuje: „Do sledećeg viđenja, bistro i pošteno na vodi!“

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu