Počela prodaja 300 ulaznica za predstavu „Indigo“ u Bajmoku

Ulaznice za predstavu „Indigo“ koja će biti izvedena prvog dana Festivala „Glas anđela – Tijana Jurić“, 4. maja će biti puštene u prodaju.

Predstava će biti izvedena 17. juna u sali Kulturno-umetničkog društva „Doža Đerđ“ u Bajmoku, u 20 časova.

U prodaju će biti pušteno 300 ulaznica, od kojih će 250 odgovarati numerisanim sedištima, dok će 50 preostalih moći da kupe svi oni koji ne mogu da prisustvuju predstavi, a želeli bi da pomognu humanitarnu akciju koju Fondacija „Tijana Jurić“ organizuje u okviru ovogodišnjeg festivala.

– Prošlogodišnji, prvi Festival „Glas anđela – Tijana Jurić“ takođe je bio humanitarnog karaktera i tada smo od prodaje majica sa Tijaninim likom i festivalskim obeležjima, prikupili 575.000 dinara za lečenje nekoliko obolele dece u Srbiji. Ove godine, od prodaje ulaznica i novca koji se bude prikupio tokom sva tri festivalska dana, Fondacija će kupiti televizor i štampač za vrtić „Loptica“, kao i računar za Opštu ambulantu u Bajmoku. Želimo da i na ovaj način pokažemo koliko nam je stalo da Bajmok postane lepše mesto za život – rekao je ovim povodom osnivač fondacije, Igor Jurić.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara i od 4. maja mogu da se kupe putem inboxa Fejsbuk stranice Fondacija Tijana Jurić ili putem inboxa Fejsbuk profila osnivača fondacije, Igora Jurića.

blank

O PREDSTAVI „INDIGO“

Dve dominantne dame, Bela (35) i Ana (56), rade u istoj kancelariji dugi niz godina ne znajući apsolutno ništa jedna o drugoj. Poslove obavljaju revnosno i profesionalno, dok su im privatni životi u rasulu. Izgubljene, usamljene, iscrpljene tempom, radom i konkurencijom (koju ponekad i bezrazložno doživljavaju) gube sebe i u takvom stanju atakuju jedna na drugu. Odbrambenost, strahovi i osetljivost pretočeni u drugu formu – agresivnost, prepotenciju i aroganciju. Starija koleginica dobija otkaz iz nedefinisanih razloga, tako da sebi daje bahatu slobodu, slobodu očajnika. Nakon bujice okršaja, vređanja,podmetanja, lažnih telefonskih razgovora, zbližavaju se i iskreno bodre jedna drugu, ne bi li se očuvale i prebrodile svaka svoje probleme. U najlepšim trenucima se rastaju. Bela ostaje sama, sve do pojave muškarca, domara i bivšeg robijaša, koji je izvlači iz začaranog kruga svakodnevice, nudeći joj brak. 

Pored Danice Maksimović i Marije Vicković, u predstavi igra Branislav Lečić koji ujedno potpisuje i režiju ovog dramskog komada. Tekst je uradio scenarista Duško Premović.

blank

Bojana Latinović, Ustanova kulture Palilula

Foto: story.rs, B&G

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu