Postani član Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Pozivamo te da postaneš član Centra za nestalu i zlostavljanu decu!

Članarina je projekat na kom je naš tim vredno radio sa ciljem da omogući ljudima kojima je bezbednost dece podjednako važna kao i nama, da podrže naš rad i da se rame uz rame sa nama bore za bolju budućnost dece u Srbiji! Saznaj više.

Šta dobijaš kada postaneš deo Centra?

1. Pristup forumu

Postaješ deo zajednice koja okuplja ljude koji dele iste vrednosti kao i ti! U okviru foruma, moći ćeš da razmenjuješ savete, ideje i mišljenja na teme koje te interesuju, a vezane su za bezbednost dece.

2. Posebne povlastice

Dobijaš besplatne, edukativne, digitalne materijale u vidu videa, postera i nalepnica koji su dostupni samo za članove zajednice kao i jedinstven kôd za popust na kupovinu u našoj onlajn prodavnici.

3. Najnovije Informacije

Članovi imaju pristup kalendaru događaja koje održavamo – od edukacija, webinara do obeležavanja važnih datuma poput Međunarodnog dana nestale dece.

Sve informacije vezane za članarinu možete pronaći na sledećem linku: https://clanarina.cnzd.rs/

Hvala ti jer članstvom direktno omogućavaš…

Besplatno održavanje edukacija širom Srbije!

Do sada smo održali više od 600 radionica, i edukovali mnogo dece, roditelja i stručnjaka koji rade sa decom o bezbednosti na internetu, o opasnostima trgovine ljudima i nestancima.

Besplatno psihološko savetovanje!

Besplatno psihološko savetovanje dece i roditelja koji su pretrpeli traumatično iskustvo – seksualno zlostavljanje, zlostavljanje na internetu, vršnjačko nasilje, ili su doživeli nestanak nekoga iz porodice.
Besplatno pravno savetovanje!

Besplatno pravno savetovanje porodica koje se trenutno nalaze u sudskim procesima, kao i porodicaa kojima je potrebna pomoć da prijave zlostavljanje ili neki drugi oblik nasilja.

Hvala vam što ste sve ove godine bili sa nama i podržavali naš rad! Budite slobodni da poziv podelite sa svojim najbližima, prijateljima i drugima za koje smatrate da bi voleli da budu deo Centra i podrže njegov rad.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu