Predstava „Krivac je tamo negde“ Fondacije „Tijana Jurić“

Na sceni Dečijeg pozorišta, večeras će premijerno biti izvedena edukativna predstava za mlade, pod nazivom „Krivac je tamo negde“.

Tim povodom, Fondacija „Tijana Jurić“ je održala konferenciju za medije, na kojoj je bilo reči o potrebi za stvaranjem ove predstave, efektima koje treba da izazove kod dece, a najavljena je i slična predstava na mađarskom jeziku.

krivac-je-tamo-negde

Režiser predstave, glumac Vladimir Grbić, kaže da predstava govori jezikom mladih – brza je, efektna i jasna, a postoje čak 4 verzije u kojima igraju 4 glumačka para.

Igor Jurić objašnjava da je predstava nastala kao rezultat njihovih edukacija po školama, a da je namera da od sledeće školske godine sva deca u subotičkim školama pogledaju predstavu.

Predstava „Krivac je tamo negde“ igraće i na mađarskom jeziku, trenutno se uvežbava, tako da će se pred školarcima naći u oktobru.

Izvor: www.tvsubotica.com/MarijanaTolimir

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu