Prijem 2019

Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, najbolji je komunikator godine! Ovo je odluka Žirija Društva Srbije za odnose s javnošću, a priznanje je uručeno na tradicionalnom godišnjem prijemu koji okuplja najuglednije pojedince, organizacije, institucije i agencije.

Žiri je prepoznao rad i zalaganje gospodina Jurića kao i delatnost fondacije na čijem je čelu tokom protekle godine i odlučio da mu uruči nagradu kojom se odaje posebno priznanje profesionalcima ili javnim ličnostima koje su doprinele rešavanju nekog relevantnog problema ili širenju pozitivnih vrednosti u društvu.

Primajući priznanje u ime Igora Jurića, novinar, pisac i dugogodišnji saradnik Fondacije, Vlada Arsić, istakao je da je možda slučajno da su poslanici republičke Skupštine na isti dan kada je u Skoplju, 1349. godine, donet Dušanov zakonik, usvojili i izmene Krivičnog zakona po kome se počinioci najtežih dela kažnjavaju doživotnim zatvorom, ali da je sam čin dokaz da ljudska volja može da pomeri i planinu.

– Štaviše, vizija, energija, posvećenost i upornost gospodina Jurića pokazala je da pojedinac može da pokrene i čitavu državu – rekao je Arsić prilikom uručenja nagrade.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

blank

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu