Zahvalnica pojedincima

Pored naše zahvalnosti koju imamo prema svima Vama koji ste nam do sada pružili neku vrstu Vaše pomoći, kao i svim javnim ličnostima, kojima smo se takođe posebno zahvalili, porodica Jurić je osetila obavezu da se pojedinačno zahvali i onima za koje misle da su ih svojom dobrotom zauvek zadužili.

Iako su u svojoj pruženoj pomoći svi oni iskazali i svoju skromnost, da im nije potrebna i naša pojedinačna zahvalnost, to je nešto najmanje što Vam mi možemo pružiti za sve ono što ste do sada uradili za nas.

Mi to moramo da uradimo, jer takvi ljudi zaslužuju da njihova humanost ostane zabeležena.

Porodica Jurić se najiskrenije zahvaljuje:

01. Policijskim inspektorima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Uprave kriminalističke policije: Dači (Milanu), Bobanu, Aci, Bojanu i Cviji (Darku) i u Policijskoj upravi Subotica posebna zahvalnost Daliboru, jer su danonoćno radili na pronalaženju Tijane.

02. Dragani Maksimović, jer kao administrator „Facebook“ grupe „Pomozite da se nađe Tijana Jurić“ prati sve naše aktivnosti od potrage za Tijanom do danas i aktivno učestvuje u organizaciji svih naših aktivnosti, a posebno je bila aktivna u kontaktu sa javnim ličnostima u toku naše akcije „Obojimo profilnu sliku Tijanine sestre Saške Jurić“. Na ovoj „Facebook“ grupi, od 29.07.2014. do 08.08.2014. godine, ostavljeno je 646.000 komentara korisnika, a do 16.08.2014. godine, posetilo ju je 1.421.000 korisnika. Svojim akcijama privukla je pažnju javnosti i medija i u velikoj meri omogućila pronalaženje Tijane.

03. Mihaeli Nemet, na aktivnom učešću u potrazi za Tijanom, organizaciji akcije slikanja murala sa Tijaninim likom u Subotici, za učešće u realizaciji akcije „Obojimo profilnu sliku Tijanine sestre Saške Jurić, za prevode svih tekstova za portal Tijana.rs na engleski jezik, kao i na aktivnom učešću u organizaciji svih naših aktivnosti.

04. Aleksandru Dovragoviću, na materijalnoj pomoći i tehničkoj izradi pet bilborda, u toku potrage za Tijanom, pomoći u toku izrade „Tijaninog zakona“, na ostvarenim kontaktima sa javnim ličnostima u toku naše akcije „Obojimo profilnu sliku Tijanine sestre Saške Jurić“, izradi i administraciji portala i na ostvarenim kontaktima sa medijima i sa javnim ličnostima u toku izrade portala Tijana.rs i na aktivnom učešću u organizaciji svih naših aktivnosti.

05. Goranu Bogunoviću i Srbi Boci, članovima porodice koji su aktivno učestvovali u potrazi za Tijanom i kasnije u svim aktivnostima vezanim za „Tijanin zakon“, mural, portal i drugo.

06. Nebojši Kostiću, na osnivanju i administraciji „Facebook“ grupe „Pomozite da se nađe Tijana Jurić“, u toku potrage za Tijanom.

07. Sabini Gabrić, na aktivnom učešću u potrazi za Tijanom, kao i za pomoć u toku izrade murala sa Tijaninim likom u Subotici.

08. Profesorima Pravnog fakulteta u Beogradu, na pomoći prilikom izrade „Tijaninog zakona“, a njihova imena ćemo objaviti posle usvajanja ovog zakona.

09. Davoru Bojkoviću, našem saradniku iz Crne Gore, na aktivnom učešću u potrazi za Tijanom, materijalnoj pomoći za izradu murala sa Tijaninim likom u Subotici i učešću u realizaciji akcije „Obojimo profilnu sliku Tijanine sestre Saške Jurić“.

10. Andreju Josifovskom, Nebojši Džakuli i Siniši Iliću, na naslikanim muralima sa Tijaninim likom u Subotici i Bajmoku.

11. Dušanu Radivojeviću, članu „Facebook” grupe „Pomozite da se nađe Tijana Jurić”, na ideji za akciju „Zašto Tijanin zakon još uvek nije usvojen? #Podrži!“, kao naš “tihi protest” “Minut za Vas – za decu spas”.

12. Svim novinarima koji su korektno izveštavali za vreme potrage i tokom meseci posle nje, a posebno: Đorđu Vukmiroviću i Ljiljani Preradović („Večernje novosti“), Biljani Vučković („Blic“), Vesni Ivošević („Subotičke novine“), Ljiljani Smajlović i Miroslavi Derikonjić („Politika“).

13. Dejanu Jelovcu („Prva Srpska Televizija“) za korektno izveštavanje tokom potrage i nakon nje, za dve emisije „Exploziv“ (1. i 2.) posvećenu Tijani i za snimanje spota za pesmu Žarka Lauševića takođe posvećenu Tijani.

14. Žarku Lauševiću, Peri Zubcu i Todetu Nikoletiću, za pesme koje su napisali za Tijanu.

15. Sanji Gvojić, za prelepo naslikan Tijanin portret.

16. Nenadu Mirkovu, Tijaninom razrednom starešini, kao i Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić“ iz Subotice za sve poruke podrške i za sav doprinos tome što je Tijana bila onakva kakva i jeste, dobra drugarica, dobra učenica i dobro dete.

Porodica Jurić se najiskrenije zahvaljuje firmama:

01. Štampariji „Rotografika“ iz Subotice na izradi plakata, koji su lepljeni po Bajmoku i okolnim gradovima i deljeni na graničnim prelazima u toku potrage za Tijanom.

02. „Babbler Media Marketing“ iz Sombora i njenom vlasniku Vladimiru Tepavcu, na izradi pet bilborda, u toku potrage za Tijanom.

03. „Nezavisnom sindikatu policije“, za sve napore koje su učinili da se Tijana pronađe i da njen ubica bude uhapšen.

04. Pravoslavnoj crkvi i Eparhiji bačke, kao i Franjevačkoj crkvi u Subotici, a posebno pateru Zdenku Gruberu.

05. Navijačima FK „Liverpool“ koji su došli iz Engleske da posete Tijaninu večnu kuću i tom prilikom ostavili suvenire svog kluba.

06. „Avalon Media“ iz Šapca na izradi portala Tijana.rs.

Porodica Jurić se zahvaljuje i svima ostalima koji su na bilo koji način učestvovali u potrazi, pružali podršku i davali doprinos svim našim akcijama.

Svima još jednom,

VELIKO HVALA!!!

Izvor: Tijana.rs.
Foto: Facebook.

Postani član CNZD!

Da li ćeš pomoći ako znaš da možeš? Sada je tvoja prilika – podrži našu misiju i rad učlanjenjem u zajednicu koja okuplja ljude kojima je prioritet bezbedno odrastanje dece u Srbiji.

Bezbedna priča

Posetite zvanični podkast Centra za nestalu i zlostavljanu decu

Upišite se na listu za obaveštenja

Pridružite se našoj email listi da biste dobijali najnovije vesti i informacije sa našeg portala.

 

Uspešno ste upisali Vašu email adresu!